GRAY'S REEF NATIONAL MARINE SANCTUARY ADVISORY COUNCIL MEETING February 5, 2021, 1 PM – 3 PM

Via GoToWebinar

SAC Members invited to attend as Panelists (registration information to be provided)

All others registration: https://attendee.gotowebinar.com/register/7215654321231806222

Agenda (FINAL)

(All times are subject to possible adjustment)

1:00 PM Remote Meeting Administration - Scott Kathey (5 min.)

- Panelists please make use of your webcam if possible
- All panelists are asked to mute themselves when not speaking
- Take yourself off mute when you wish to talk
- Participants who are not panelists will join in listen only mode
- Participants who are not panelists should use the "Raise Hand" feature to indicate their desire to speak
- Participants who are not panelists will not be able to share their webcam
- Questions and comments can be submitted at any time in the chat box, they will be reviewed out loud during public comment
- Recording of virtual meetings requirements

1:05 PM Advisory Council Business (5 min.)

- Welcome, introductions and agenda review Scott Noakes, Advisory Council (AC) Vice-Chair (3 min.)
- Approve October 2020 meeting summary (council action) Scott Noakes (2 min.)
- 1:10 PM Report-out of the Ecological Connectivity Working Group Dr. Peter Auster, Working Group Chair (30 min.)
- 1:40 PM Advisory Council Discussion & Question/Answer AC members (30 min.)
- 2:10 PM Next Steps: Ecological Connectivity Review Stan Rogers, GRNMS Superintendent (5 min.)
- 2:15 PM Public Comment (15 min.)
- 2:30 PM Closing Remarks Scott Noakes (5 min.)
- 2:35 PM Adjourn

Next regularly scheduled meeting: April 15, 2021